Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


ecac_bakkeveen

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
ecac_bakkeveen [2016/10/11 14:58]
127.0.0.1 ekstern redigering
ecac_bakkeveen [2021/01/18 20:50]
kvabbe
Linje 35: Linje 35:
 Da E. Bakkeveens trance-taler blev fremsagt i et rablende tempo, udviklede Quabæerne, der nu var ved at blive transformeret til Kvabbe-dyrkere, 5 stenografiske tegn, som de benyttede til nedskrivning af E. Bakkeveens rablende ordstrømme. Da E. Bakkeveens trance-taler blev fremsagt i et rablende tempo, udviklede Quabæerne, der nu var ved at blive transformeret til Kvabbe-dyrkere, 5 stenografiske tegn, som de benyttede til nedskrivning af E. Bakkeveens rablende ordstrømme.
  
-Sproget, som kom til at hedde Kebbev, har siden været genstand for ihærdig forskning, men det er stadig ikke lykkedes at komme med en endelig og udtømmende afdækning af dette helt unikke sprog. Både på det syntax-mæssige og på det informations-bærende plan hersker der stadig uklarhed. Et af de store problemer er, at sproget, til forskel fra alle andre kendte sprog, tilsyneladende ikke har en eksakt syntax og vigtigere, at bestemte begreber ikke har faste ord tilknyttet. Ikke blot kan et kebbev-ord have flere danske betydninger, et dansk ord kan også have flere kebbevske betydninger. En 1 til 1 oversætning er altså tilsyneladende ikke mulig.+Sproget, som kom til at hedde Kebbev, har siden været genstand for ihærdig forskning, men det er stadig ikke lykkedes at komme med en endelig og udtømmende afdækning af dette helt unikke sprog. Både på det syntax-mæssige og på det informations-bærende plan hersker der stadig uklarhed. Et af de store problemer er, at sproget, til forskel fra alle andre kendte sprog, tilsyneladende ikke har en eksakt syntax og vigtigere, at bestemte begreber ikke har faste ord tilknyttet. Ikke blot kan et kebbev-ord have flere danske betydninger, et dansk ord kan også have flere kebbevske betydninger. En 1 til 1 oversættelse er altså tilsyneladende umulig.
  
 Kebbev-forskningen er dog delt i denne opfattelse. [[ib_borge|Kvabbolog Ib Børge]] har igennem flere år ihærdigt arbejdet på en ordbog, hvor alle kebbev-ord har en fast betydning. [[jaques_le_cable_ix_den_aeldre|J. Le Cable (den ældre)]] var den første kvabbolog, der mente at Kebbev skulle opfattes abstrakt. Han udviklede derfor sin orakel-teori, der i mange år har stået som den tydning, der gav de mest meningsfyldte resultater. Kebbev-forskningen er dog delt i denne opfattelse. [[ib_borge|Kvabbolog Ib Børge]] har igennem flere år ihærdigt arbejdet på en ordbog, hvor alle kebbev-ord har en fast betydning. [[jaques_le_cable_ix_den_aeldre|J. Le Cable (den ældre)]] var den første kvabbolog, der mente at Kebbev skulle opfattes abstrakt. Han udviklede derfor sin orakel-teori, der i mange år har stået som den tydning, der gav de mest meningsfyldte resultater.
  
-Vær opmærksom på at J. Le Cable ikke kunne tyde den stenografiske [[Kvab-font]]. Hans værker bygger på en tidligere transcribering af en ukendt person. Det er disse tidlige transcriberinger, der er grundlag for Kvabbes Bog og al den tidlige Kvabbe-forskning. Med den nylige decifrering af Kvab-fonten har forskningen endelig fået adgang til det oprindelige materiale, som utvivlsomt vil kaste nyt lys over den oprindelige Kvabbe-kult og Ecac Bakkeveens indflydelse. Det er søreme spændende tider vi lever i!+Vær opmærksom på at J. Le Cable ikke kunne tyde den stenografiske [[Kvab-font]]. Hans værker bygger på en tidligere transcribering af en ukendt person. Det er disse tidlige transcriberinger, der er grundlag for [[http://kvabbologiskinstitut.dk/kvabbesbog/ |Kvabbes Bog]] og al den tidlige Kvabbe-forskning. Med den nylige decifrering af Kvab-fonten har forskningen endelig fået adgang til det oprindelige materiale, som utvivlsomt vil kaste nyt lys over den oprindelige Kvabbe-kult og Ecac Bakkeveens indflydelse. Det er søreme spændende tider vi lever i!
ecac_bakkeveen.txt · Sidst ændret: 2021/01/18 20:50 af kvabbe