Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


kvabbelitterne

Kvabbelitterne

Dyrkere eller tilhængere af Kvabbe. Ikke at forveksle med kvabbologer, som forsker i Kvab og Kvabbe. Kvabbologerne omtalt i denne wiki afviser således på det bestemteste at være kvabblitter

Hvornår denne kult (kvabbelitterne!) er opstået, er uklart, idet den tidlige kvabbe-tradition er mundtlig. Første sikre omtale er i forbindelse med Oraklet fra KvabX, hvilket er for over 2000 år siden.

En ikke så kendt teori om Det skjulte Kvabbe-rum (i Stengade) går på at Kvabbe-kulten startede i år 1440, da en afrikansk shaman, Ecac Bakkeveen, ankom fra Addis Ababa (hovedstaden i Etiopien) til København. Her fik han kontakt til en gruppe okkultister, der kaldte sig Quabæerne. Sammensmeltningen af deres esoteriske alkymi-baserede ritualer, med Ecac's afrikanske tro og ritualer, førte til det vi kender som Kvabbe-kulturen. Det er også denne afrikanske forbindelse, der har ført til det mystiske kebbev-skriftsprog. Quabæerne forstod simpelthen ikke et suk og talte Ecec efter munden. (Addis Ababa blev imidlertid officielt først grundlagt i 1887. Addis Ababa betyder: Ny blomst)

Som sagt er det kun en teori, men den understøttes af flere af kebbev-kilderne, som i denne rå orakel-skrift udarbejdet af Le Cable i 2011: „sø handel vabbeb kabkek kebebbe vebabeb bekvem Addis Abeba, advokaten first dialekt pop ebab bebbebbeb bebe børn bekvevveb, Hippo Bar og aba, bev kekkekek abbed Kebab ekebi bekkeb evbev netværk Kabbab vevbek evveb evkev vebveb elev trist National Book Centre. National Book Center Quebec bakveb Baker, en ven af Ecac Bakkeveen bruge babbav ebab Addis Abba babbev ebeb ekkev vabab Bavarian netværk kommando ebbe søndag vekbab bebbab Kema kabebbe Abasaru ebvev Abbekås ebbeb bebeve Eba Eba kebab smerte er vanskeligt at identificere deltagere ekkab vabbekkev beveb abbed vi vebakke“ 1440 er derfor et særligt tal for Kvabbelitterne og derfor er der 1440 tapestrimler… [se også kvabbala-numerologi]

Kvabbelitterne er et vidtforgrenet netværk. Noget okkult, noget ganske tydeligt. Kvabbelitter eksisterer den dag idag; og de fleste kender nok orkesteret Kvabbe, der ved flere lejligheder har leveret lyd til kvabbelitternes ritualer. En Kvebbe er påstået set ved sådanne lejligheder (kildeangivelse mangler)

Med jævne mellemrum finder kvabbelitterne vej til medierne. Sandhedsværdien er som oftest tvivlsom:

kvabbelitterne.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1