Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


pedallen

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revisionForrige revision
pedallen [2023/01/03 17:29] – ekstern redigering 127.0.0.1pedallen [2023/09/25 21:21] (nuværende) kvabbe
Linje 2: Linje 2:
    
  
-Pedallen og [[visevaerten|viseværten]] er nogen gange blevet blandet sammen, men der er tale om to forskellige væsener. Ifølge sagnet eksisterer der i verden **et sammenhængende netværk af underjordiske kældergange**. En gang om måneden bevæger Pedallen sig igennem dette netværk af kældergange med sin **store sæk** over skulderen. Sækken er fuld af **de nyeste guitar-pedaler**, og gennem kældergangene kommer pedallen ud med pedaler til alle de små musikere i verden.+Pedallen og [[visevaerten|viseværten]] bliver nogen gange blandet sammen, men der er tale om to helt forskellige væsener. Ifølge sagnet eksisterer der i verden **et sammenhængende netværk af underjordiske kældergange**. En gang om måneden bevæger Pedallen sig igennem dette netværk af kældergange med sin **store sæk** over skulderen. Sækken er fuld af **de nyeste guitar-pedaler**, og gennem kældergangene kommer pedallen ud med pedaler til alle de små musikere i verden.
  
 Det har ofte været sådan, at musikerne er blevet lidt flove, når de til den næste øver har stået med endnu en ny pedal og ikke vidst hvordan, de skulle forklare dette. Men i virkeligheden burde de være stolte over at pedallen har givet dem en pedal som tegn på Kvabbens velsignelse. Det har ofte været sådan, at musikerne er blevet lidt flove, når de til den næste øver har stået med endnu en ny pedal og ikke vidst hvordan, de skulle forklare dette. Men i virkeligheden burde de være stolte over at pedallen har givet dem en pedal som tegn på Kvabbens velsignelse.
pedallen.txt · Sidst ændret: 2023/09/25 21:21 af kvabbe