Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


uverificerede_kvabbe-manifestationer

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Næste revision
Forrige revision
uverificerede_kvabbe-manifestationer [2019/02/22 21:41]
kvabbe
uverificerede_kvabbe-manifestationer [2019/02/22 22:33] (nuværende)
kvabbe
Linje 1: Linje 1:
 ====== Uverificerede Kvabbe-Manifestationer ====== ====== Uverificerede Kvabbe-Manifestationer ======
  
-Forskerne skelner mellem [[kvabbe-manifestation|verificerede]] ​og uverificerede Kvabbe-Manifestationer.((Se også det [[http://​wiki.kvabbologiskinstitut.dk/​lib/​exe/​fetch.php?​media=pdf_filer:​kvabbe-manifest.pdf|Det verificerede Manifest for Kvabbe af 1972]])) +Forskerne skelner mellem [[kvabbe-manifestation|verificerede]] ((Se også det [[http://​wiki.kvabbologiskinstitut.dk/​lib/​exe/​fetch.php?​media=pdf_filer:​kvabbe-manifest.pdf|Det verificerede Manifest for Kvabbe af 1972]])) 
 +og uverificerede Kvabbe-Manifestationer.
 For at en Kvabbe-Manifestation skal være verificeret,​ skal trioen enten bære navnet [[kvabbe|Kvabbe]],​ eller medlemmerne skal offentligt erkende, at de i virkeligheden er Kvabbe. Nedenfor ses billeder fra en lang række uverificerede Kvabbe-manifestationer:​ For at en Kvabbe-Manifestation skal være verificeret,​ skal trioen enten bære navnet [[kvabbe|Kvabbe]],​ eller medlemmerne skal offentligt erkende, at de i virkeligheden er Kvabbe. Nedenfor ses billeder fra en lang række uverificerede Kvabbe-manifestationer:​
  
uverificerede_kvabbe-manifestationer.1550868112.txt.gz · Sidst ændret: 2019/02/22 21:41 af kvabbe