Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


bab-ekspeditionen

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
bab-ekspeditionen [2019/07/04 21:28]
kvabbe
bab-ekspeditionen [2021/11/26 20:59] (nuværende)
kvabbe
Linje 3: Linje 3:
 Er (var?) navnet på Kvabbolgisk Instituts satsning på at finde evidens for udbredelsen af Kvabbe Resonans Kamre i [[https://da.wikipedia.org/wiki/Subsaharisk_Afrika|Subsaharisk]] (eller subsonisk) Afrika samt Mellemøsten. Ekspeditionen er ledet af [[Johan Athanasius Runge|Johan Athanasius Runge.]] Er (var?) navnet på Kvabbolgisk Instituts satsning på at finde evidens for udbredelsen af Kvabbe Resonans Kamre i [[https://da.wikipedia.org/wiki/Subsaharisk_Afrika|Subsaharisk]] (eller subsonisk) Afrika samt Mellemøsten. Ekspeditionen er ledet af [[Johan Athanasius Runge|Johan Athanasius Runge.]]
  
-Bab Ekspeditionen er kontroversiel og indhyldet i mystik, da der siden afrejsen i 1985 ikke har været nogen verificeret kommunikation med Johan Athanasius Runge og/eller de øvrige ekspeditionsdeltagere. Der blev dog i 2010 indtalt denne besked på [[http://kvabbologiskinstitut.dk/ | Kvabbologisk Institut ]]'s telefonsvarer, som man mener kan være et livstegn fra Bab Ekspeditionen:+Bab Ekspeditionen er kontroversiel og indhyldet i mystik, da der siden **afrejsen i 1985** ikke har været nogen verificeret kommunikation med Johan Athanasius Runge og/eller de øvrige ekspeditionsdeltagere. Der blev dog i **2010** indtalt denne besked på [[http://kvabbologiskinstitut.dk/ | Kvabbologisk Institut ]]'s telefonsvarer, som man mener kan være et livstegn fra Bab Ekspeditionen:
  
 "khufu khafra kawab khafre babaef khufukhaf" "khufu khafra kawab khafre babaef khufukhaf"
  
-Og i november 2017 opfangede [[ebbe_bak|Ebbe Bak]] fra Kvabbologisk Research Center **et morse signal**, som [[veronika_larsson|Veronika Larsson]] fik transskriberet til "//Kvabberum i Keab er blevet opdaget stop anmoder om assistance til oejeblikkelig roemning stop naa"// +Og i **november 2017** opfangede [[ebbe_bak|Ebbe Bak]] fra Kvabbologisk Research Center **et morse signal**, som [[veronika_larsson|Veronika Larsson]] fik transskriberet til "//Kvabberum i Keab er blevet opdaget stop anmoder om assistance til oejeblikkelig roemning stop naa"// 
  
 Lyden var ca. 1 minut lang og blev gentaget med 5 minutters mellemrum. Efter 7 gentagelser stoppede det. Lyden var ca. 1 minut lang og blev gentaget med 5 minutters mellemrum. Efter 7 gentagelser stoppede det.
bab-ekspeditionen.txt · Sidst ændret: 2021/11/26 20:59 af kvabbe