Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


bab-ekspeditionen

Warning: Undefined array key "title" in /home/www/wiki.kvabbologiskinstitut.dk/inc/parser/xhtml.php on line 1906

Bab Ekspeditionen (1985-?)

Er (var?) navnet på Kvabbolgisk Instituts satsning på at finde evidens for udbredelsen af Kvabbe Resonans Kamre i Subsaharisk (eller subsonisk) Afrika samt Mellemøsten. Ekspeditionen er ledet af Johan Athanasius Runge.

Bab Ekspeditionen er kontroversiel og indhyldet i mystik, da der siden afrejsen i 1985 ikke har været nogen verificeret kommunikation med Johan Athanasius Runge og/eller de øvrige ekspeditionsdeltagere. Der blev dog i 2010 indtalt denne besked på Kvabbologisk Institut 's telefonsvarer, som man mener kan være et livstegn fra Bab Ekspeditionen:

„khufu khafra kawab khafre babaef khufukhaf“

Og i november 2017 opfangede Ebbe Bak fra Kvabbologisk Research Center et morse signal, som Veronika Larsson fik transskriberet til „Kvabberum i Keab er blevet opdaget stop anmoder om assistance til oejeblikkelig roemning stop naa“

Lyden var ca. 1 minut lang og blev gentaget med 5 minutters mellemrum. Efter 7 gentagelser stoppede det.

Kvabblogerne er ikke enige om, hvad den præcise betydning er, men alle undrer de sig over, at man bruger en så antikveret teknologi som morse nu. Veronika Larsson (Kvabbala Fakultetet) foreslår, at der henvises til en Sonisk Alkymist fra 1600-tallet, som blot er kendt under navnet Nå, mens Herbert von Hörenschade arbejder ud fra en teori om, at „naa“ - altså _. ._ ._ skulle have være „nu“ _. .._ men der gik noget galt i øjeblikkets panik. Siden november 2017 er der ikke kommet yderligere signaler.


Spektogram af morsesignalet klik på billedet for større format


Klik her for at høre signalet fra 2017:

bab-ekspeditionen.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1