Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blikkenslageren_vandmesteren

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
blikkenslageren_vandmesteren [2016/10/11 14:58]
127.0.0.1 ekstern redigering
blikkenslageren_vandmesteren [2021/08/02 21:43] (nuværende)
kvabbe
Linje 13: Linje 13:
 Vandmestre er set **deltage i Vaskekonens ritualer** ved at aflevere klæder til hende for senere at modtage samme efter at de har været i det magiske vand, hun bruger. Efter mange gentagelser af ritualet, kan det være, at Vandmesteren omdanner klæderne til klude som han anvender i sit arbejde. Vandmestre er set **deltage i Vaskekonens ritualer** ved at aflevere klæder til hende for senere at modtage samme efter at de har været i det magiske vand, hun bruger. Efter mange gentagelser af ritualet, kan det være, at Vandmesteren omdanner klæderne til klude som han anvender i sit arbejde.
  
-Vandmesteren afbildes næsten altid stående i stovt positur iført **skjorte & overalls** mens han holder **en stor tang** frem foran sig. Ved afbildninger, hvor Vandmesteren har skæg, har visse kvabbologer fundet lighedspunkter med den nordiske mytologis [[http://da.wikipedia.org/wiki/Thor|Thor]].+Vandmesteren afbildes næsten altid stående i stovt positur iført **skjorte & overalls** mens han holder **en stor tang** frem foran sig.  
 + 
 +{{:tarot:vandmessteren.jpg?200|}} 
 +Her ses 'Vandmesteren' fra Stengade-Tarot'en. -  Se nærmere [[http://piscatorlibri.dk|Kvabbe gennem Kilderne]]  
 + 
 +Ved afbildninger som denne, hvor Vandmesteren har skæg, har visse kvabbologer fundet lighedspunkter med den nordiske mytologis [[http://da.wikipedia.org/wiki/Thor|Thor]].
  
  
blikkenslageren_vandmesteren.txt · Sidst ændret: 2021/08/02 21:43 af kvabbe