Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


bohmanden_fra_ugandaskoven

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
bohmanden_fra_ugandaskoven [2020/08/09 22:16]
kvabbe
bohmanden_fra_ugandaskoven [2020/08/09 22:18] (nuværende)
kvabbe
Linje 9: Linje 9:
 {{:bohmand-.jpg?400|}} {{:bohmand-.jpg?400|}}
  
-På billedet herover optræder han, ifølge [[j._m._c._v._tour_du_quab|J. M. C. V. Tour du Quab]], til venstre i billedet. Han (Tour, altså) tog billedet under sin solo-safari til Amager i 2015. Tour du Quab pendulerede efter endt tur over både stedet på billedet, selve original-fotoet og de to vandhuller, der ses på luftfotoet øverst på denne side. Selv mener han, at resultaterne af penduleringen er alt rigeligt til at verificere bøhmandens eksistens. Det mener Kvabbologisk Institut dog langt fra er tilfældet, så der vil blive foretaget en ny ekspedition, når det er muligt for Tour at komme ud af sin selvvalgte corona-isloation i Kvabbologisk Arkiv (Kvabbovariet) +På billedet herover optræder han, ifølge [[j._m._c._v._tour_du_quab|J. M. C. V. Tour du Quab]], til venstre i billedet. Han (Tour, altså) tog billedet under sin solo-safari til Amager i 2015. Tour du Quab pendulerede efter endt tur over både stedet på billedet, selve original-fotoet og de to vandhuller, der ses på luftfotoet øverst på denne side. Selv mener han, at resultaterne af penduleringen er alt rigeligt til at verificere bøhmandens eksistens. Kvabbologisk Institut deler dog langt fra den holdning, så der vil blive foretaget en ny ekspedition, når det er muligt for Tour at komme ud af sin selvvalgte corona-isloation i Kvabbologisk Arkiv (Kvabbovariet) 
  
 I den mere kuriøse afdeling for beviser bøhmandens eksistens finder vi Ibfra A'maahrs oliemaleri "Ugandaskovens Bøhmand" fra 1972 (dvs. kort efter at skoven blev anlagt), gengivet herunder: I den mere kuriøse afdeling for beviser bøhmandens eksistens finder vi Ibfra A'maahrs oliemaleri "Ugandaskovens Bøhmand" fra 1972 (dvs. kort efter at skoven blev anlagt), gengivet herunder:
bohmanden_fra_ugandaskoven.txt · Sidst ændret: 2020/08/09 22:18 af kvabbe