Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


bohmanden_fra_ugandaskoven

BØHMANDEN FRA UGANDASKOVEN

Ugandaskoven er en skov i Tårnby Kommune, som ser cirka sådan her ud fra luften

Skoven er anlagt i midten af 1960'erne og flere der har siden da fremført, at der bor en bøhmand dér. Denne bøhmand optræder i lighed med Loch Ness uhyret kun sjældent på fotos. Og hvis han endelig gør, er han svær at se.

På billedet herover optræder han, ifølge J. M. C. V. Tour du Quab, til venstre i billedet. Han (Tour, altså) tog billedet under sin solo-safari til Amager i 2015. Tour du Quab pendulerede efter endt tur over både stedet på billedet, selve original-fotoet og de to vandhuller, der ses på luftfotoet øverst på denne side. Selv mener han, at resultaterne af penduleringen er alt rigeligt til at verificere bøhmandens eksistens. Kvabbologisk Institut deler dog langt fra den holdning, så der vil blive foretaget en ny ekspedition, når det er muligt for Tour at komme ud af sin selvvalgte corona-isloation i Kvabbologisk Arkiv (Kvabbovariet)

I den mere kuriøse afdeling for beviser bøhmandens eksistens finder vi Ibfra A'maahrs oliemaleri „Ugandaskovens Bøhmand“ fra 1972 (dvs. kort efter at skoven blev anlagt), gengivet herunder:

Ibfra er overbevist om, at han er den 14. inkarnation af Ecac Bakkeveen. Dette postulat er hverken blevet be- eller afkræftet, da alle Kvabbologisk Instituts Verifikationsafdelings medlemmer er modstandere af reinkarnation („En Ecac Bakkeveen i verdenshistorien er alt rigeligt“, som de siger i den afdeling)

bohmanden_fra_ugandaskoven.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1