Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


ecac_bakkeveen

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
ecac_bakkeveen [2018/03/19 21:17]
kvabbe
ecac_bakkeveen [2021/01/18 20:50] (nuværende)
kvabbe
Linje 39: Linje 39:
 Kebbev-forskningen er dog delt i denne opfattelse. [[ib_borge|Kvabbolog Ib Børge]] har igennem flere år ihærdigt arbejdet på en ordbog, hvor alle kebbev-ord har en fast betydning. [[jaques_le_cable_ix_den_aeldre|J. Le Cable (den ældre)]] var den første kvabbolog, der mente at Kebbev skulle opfattes abstrakt. Han udviklede derfor sin orakel-teori, der i mange år har stået som den tydning, der gav de mest meningsfyldte resultater. Kebbev-forskningen er dog delt i denne opfattelse. [[ib_borge|Kvabbolog Ib Børge]] har igennem flere år ihærdigt arbejdet på en ordbog, hvor alle kebbev-ord har en fast betydning. [[jaques_le_cable_ix_den_aeldre|J. Le Cable (den ældre)]] var den første kvabbolog, der mente at Kebbev skulle opfattes abstrakt. Han udviklede derfor sin orakel-teori, der i mange år har stået som den tydning, der gav de mest meningsfyldte resultater.
  
-Vær opmærksom på at J. Le Cable ikke kunne tyde den stenografiske [[Kvab-font]]. Hans værker bygger på en tidligere transcribering af en ukendt person. Det er disse tidlige transcriberinger, der er grundlag for Kvabbes Bog og al den tidlige Kvabbe-forskning. Med den nylige decifrering af Kvab-fonten har forskningen endelig fået adgang til det oprindelige materiale, som utvivlsomt vil kaste nyt lys over den oprindelige Kvabbe-kult og Ecac Bakkeveens indflydelse. Det er søreme spændende tider vi lever i!+Vær opmærksom på at J. Le Cable ikke kunne tyde den stenografiske [[Kvab-font]]. Hans værker bygger på en tidligere transcribering af en ukendt person. Det er disse tidlige transcriberinger, der er grundlag for [[http://kvabbologiskinstitut.dk/kvabbesbog/ |Kvabbes Bog]] og al den tidlige Kvabbe-forskning. Med den nylige decifrering af Kvab-fonten har forskningen endelig fået adgang til det oprindelige materiale, som utvivlsomt vil kaste nyt lys over den oprindelige Kvabbe-kult og Ecac Bakkeveens indflydelse. Det er søreme spændende tider vi lever i!
ecac_bakkeveen.txt · Sidst ændret: 2021/01/18 20:50 af kvabbe