Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


kvebben

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
kvebben [2021/08/02 22:23]
kvabbe
kvebben [2021/08/02 22:24] (nuværende)
kvabbe
Linje 12: Linje 12:
 Kvebben færdes ofte **i kældre**, ligesom [[vaskekonen|Vaskekonen]] og [[visevaerten|Viseværten]] - uden at der til dato er påvist en direkte forbindelse mellem disse, Kvebben færdes ofte **i kældre**, ligesom [[vaskekonen|Vaskekonen]] og [[visevaerten|Viseværten]] - uden at der til dato er påvist en direkte forbindelse mellem disse,
  
-Kvebben er det hidtil eneste væsen, der er blevet **fanget på film** [//kildeangivelse mangler//] og **billeder**, og selvom forskerne stadig diskuterer disse film og billeders ægthed, bidrager disse sammen med de mange personer, der påstår at have mødt Kvebben, til at Kvebben idag af de fleste anses for at eksistere i virkeligheden.+Kvebben er det hidtil eneste kvabbe-mytologiske væsen, der er blevet tydeligt **fanget på film** [//kildeangivelse mangler//] og **billeder**, og selvom forskerne stadig diskuterer disse film og billeders ægthed, bidrager disse sammen med de mange personer, der påstår at have mødt Kvebben, til at Kvebben idag af de fleste anses for at eksistere i virkeligheden.
  
 Det skal dog tilføjes at flertallet af observationer af Kvebben har været under [[kvabbe-manifestation|Kvabbe-orkesterets manifestationer]]. Nogle mener at disse Kvebber blot er et af orkesterets medlemmer, der har klædt sig ud som Kvebben. Det skal dog tilføjes at flertallet af observationer af Kvebben har været under [[kvabbe-manifestation|Kvabbe-orkesterets manifestationer]]. Nogle mener at disse Kvebber blot er et af orkesterets medlemmer, der har klædt sig ud som Kvebben.
kvebben.txt · Sidst ændret: 2021/08/02 22:24 af kvabbe