Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


referat_k_i_9_juni_2015

Tilstedeværende JAQUES LE CABLE (JLC) HERBERT VON HÖRENSCHADE (HVH) TOUR DE QUAB (TDQ) HANS GREN (HG)

1)En del af mødet kam til kamme lidt over,dels fordi at TDQ kam til at vælte flötekanden,så al flöten løb ud på gulvet og ikke stod til at rede,og delt fordi at HG kam for sent til mødet og det skal nok være at han fik kam til sit hår af den anledning.

2)HG kom med en stærk opfordring til Kvabbologisk Institut,om at der ville blive fastlagt en dato for ekspeditionen til Ugandaskoven og det skulle helst ske snarligt,for der havde været indtil flere observationer af bøhmanden dette forår. Det ville være en skam, hvis man ikke ville kunne på ekspeditionen afsted, inden bøhmanden gemmer sig og går i hi.

3)Der var kommet en henvendelse fra banken,om at en af KIs kreditkort var blevet voldsomt overtrukket.Alle pengene var blevet hævet forskellige steder i USA,og det kunne kun være Aeneas Th.Cinesen,der havde brugt det kort. Koordinationsudvalget tog det til efterretning.

4)Inden kanden blev sat over til kaffen,ville TDQ lige mane „dårligdommen“,som ham kaldte det, ud af postevandet ved hjælp af snoremagi.JLC deltog overraskende behjælpeligt,for som han sagde:„Jeg fik lige et flashback!“

referat_k_i_9_juni_2015.txt · Sidst ændret: 2016/10/11 14:58 (ekstern redigering)