Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


referat_ki_5_september_2014

2014 - 05. september: Referat fra Kvabbologisk Institut / Koordineringsudvalget

Tilstede var Jacques Le Cable,Herbert von Hörenschade og Tour de Quab.

1) Vandkogeren var blevet afkalket med lagereddike og et vellykket opkog udmundede i kaffe drikning og indtagelse af små søde kager.

2) Identificering af de ansatte på KI. Det blev udtrykt et ønske om mere dokumentation i form af billed-id,cv,etc. At det er påkrævet, kom tydeligt til udtryk ved begyndelsen af mødet,da Professor Tour blev antaget for at være Ib Børge.

3) Debat om Stengade Kvabbekultens Brug Af sonisk alkymi I 1400-tallets København. Formål.Beskaffenhed.Teknologi.

4) Indlæg om Kvabbesproget. Generelt og den seneste forskning. Ved professor Le Cable

5) Verificeringsafdelingen skal bruge egnede lokaler til deres kommende projekter: Gustne kælderrum er at foretrække,men alle forslag er velkomne. Koordineringsudvalget vil se på det.

6) (Lukket punkt)

7) Larsen. Larsen gengivet på maleriet „Udvandrere på Larsens Plads af Edvard Petersen 1890 .

8) (Lukket punkt)

9) Analog Lyd: Overføring.Eksperiment.Registrering.

Professor Tour overraskede ved at fremvise en anordning, som viste sig at være en ny adaption af hans tiptippelip-oldefars opfindelse,Tour-snoren. Professor Tour havde fastgjort to cylindriske beholdere på hver sin ende af et stykke Tour-snor, og hans påstand var så at gennem snoren kunne der overføres lydbølger fra den ene beholder til den anden,blot at der blev sørget for at snoren blev strammet op.

Et spontant eksperiment blev hurtigt sat i værk.En recorder blev rigget til og Professor le Cable blev sendt ud af døren i den mørke gang med den ene beholder,mens Tour og von Hörenschaden forblev inde i mødelokalet.

Efter nogle famlende forsøg lykkes det Tour og Le Cable at føre en forståeligt samtale via Toursnorfonen,som von Hörenschade optog med recorderen.

Samtalen måtte dog afbrydes,da Le Cable blev utryg ved mørket ude i gangen. Ved afspilning af optagelsen overraskede det ydermere at Le Cables stemme var transmuteret til ugenkendelighed i den grad,at der sandsynligvis var tale om at en manifestation af nogen art. En kopi af optagelsen vil blive sendt til verifikationsafdelingen på KI.

referat_ki_5_september_2014.txt · Sidst ændret: 2016/10/11 14:58 (ekstern redigering)