Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


atomus_den_store

Den Store Atomus / Atomus den Store

- er både en varietetskunstner, en gamledags tankelæser, tryllekunstner og hypnotisør. Først og fremmest er han dog ægte Kvabbe, hermetisk viden og kvabbemagi, i lige linie fra Christoffer, Bakkeveen, Quabæerne og meget andet. Han annoncerer sin egen forsvinden og dukker op igen. Måske!

I bogen EXPLORATORIA KVABBE fandtes et sammenfoldet brev omhandlende denne Atomus - se nærmere her

Og så har vi en tekst på en plakat (endnu ikke duplikeret) der adviserer om Den Store Atomus:

Flugt Geniet; Manden, Der Ved; Som Vil Overraske og Imponere Ved Sin Person; Den Dynamiske; Mest Kendte; Den Gyldne Stemme; Den Dristige og Flotte; Den Mest Alsidige og af Højeste Kvalitet på Jorden; Den Store Sensation; Et Spektakel Som Overgår i Pragt og Størrelse Alt Tidligere; Den Ene; Den Eneste; Den Originale; Metamorfisten; Mester Mentalisten; Århundredets Vidunderligste Show; Den Videnskabs Forvirrende Kvabbe Seance; Den Mest Ærefrygt Inspirerende Demonstration af Psykisk Kraft Nogensinde Præsenteret: Den Store Atomus

Vores viden om Den Store Atomus er derudover meget begrænset. I Kvabbologisk Arkiv befinder der sig en løbeseddel (se billedet herunder), der tyder på, at han (også) rejste rundt med en cirkus.

atomus_den_store.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1