Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


exploratoria_kvabbe

Exploratoria Kvabbe

Fra tid til anden publicerer Kvabbologisk Arkiv interessante bøger fra samlingen.

EXPLORATORIA KVABBE er en lille illustreret bog på latin. Forlag og udgivelsesår er ukendt, men inde i bogen fandtes dette sammenfoldede brev:

Hilsner I Kvabbe Jeg, Atomus, Den Store, Sender Hermed Disse Illuminationer Som Har Fulgt Mig Igennem Tiden. Vær Med Omhu I Jeres Omgang Med EXPLORATORIA Det Store Værk; Thi Gruekedlen Venter Den, Som Pisser Visdom Og Kunnen Væk. Jeg Drager Selv Mod Vest, Og Jeg Frasiger Mig Alt I Dette Usle Land. I Får Mig Ej At Se, Men Vid Jeg Har Øjne Og Hænder. Gloire Soit Kvabbes

Ud fra brevet må vi gå ud fra, at bogen har tilhørt Den Store Atomus, der med brevet har overgivet bogen til, hvem vi går ud fra er, Kvabbovariet. Den Store Atomus er en interessant, men lunefuld skikkelse, hvis udsagn altid bør betragtes med forsigtighed.

I forbindelse med den nye publicering fik vi stablet et ekstraordinært team fra Kvabboglogisk Instituts verifikationsafdeling på benene, og alle tilgængelige ressourcer blev mobiliseret for at foeretage et nærmere eftersyn af både brevet og bogen. Og med sædvanlig positiv indstilling fra verfikationsafdelingen er konklusionen umiskendelig: begge dele er det rene Kvabbe!

Læs bogen EXPLORATORIA KVABBE !

exploratoria_kvabbe.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1