Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


johan_skafte_pade

Professor Johan Skafte Pade

Kvabsisk feelolog. Er den seneste,der har publiceret sin rekonstruktion af Kvabberummet.

På mange måder lægger den sig op af de anonyme,uvidenskabelige tegninger,der cirkulerer i kvabbologiske forskerkredse,men Professor Pades påstand, om at et sindrigt rørsystem er blevet brugt i rituel sammehæng,har vakt stor opmærksomhed.

Pade tror sig vide,at en vand ceremoni,som symbolsk har vist Kvabbes kommen og gåen, er fundet sted i Kvabbe Rummet,og at selv samme ceremoni har været det centrale formål med rummet.

Professor Pades publikation er dog også blevet mødt med en del skepsis. Ikke på grund af indholdet som så,men fordi at han som den eneste insisterer på ,at der kun er en måle enhed, og det er en kvabbe. Eksempelvis: „Den er en kvabbe høj, en kvabbe bred og en kvabbe i dybden“.

Professor Pades version af Kvabberummet. Bemærk format-angivelsen. Klik for større format

Professor Pade har ikke kunne præsentere videnskabelig funderet beviser for hans kvabbemåls teori,og det har betydet,at han står isoleret af nogle af sine kollegaer,som drager hans seriøsitet i tvivl.

Det er den oftest tilbagekommende kritik af kvabsisk feelologi:at logisk og rationel argumentation og bevisføring preller af på feelogerne, fordi de f ø l e r, at de har ret.

johan_skafte_pade.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1