Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


herbert_von_hoerenschade

Herbert von Hörenschade

Herbert von Hörenscahde i felten (Filmstill)

Dansk Kvabbolog, bosiddende i København. Leder af Historisk Fakultet på Kvabbologisk Institut

Grundlægger af Københavnerskolen indenfor Kvabbologi, hvor man - ligesom Ib Børge - frakender feelogerne videnskabelig validitet.

Det betyder dog ikke enighed mellem Ib Børge og von Hörenschade, idet Ib Børge har anklaget von Hörenscahde for videnskabelig uredelighed i.f.m. artiklen „Analyse og kritik af kvabolog Jaque de Cable IX’s orakeloversættelse“1) i Scientific Quab XXIII - november 2012. 2)

Herbert von Höenscahde fortæller sjældent i detaljer om sin forskning - som i en længere periode har undersøgt sammenhængen mellem Kvabbe og Kvebeb. Fra efteråret 2014 og en tid frem blev von Hörenschade meget optaget af fundene i den såkaldte "Indiske Kuffert" og skrev derfor en længere artikel 3)om et af fundende, en Grimoire

Kvabbe Wiki™ har fået adgang at tage et billede af white-boardet på hans kontor, hvor vi ser noter fra forskningen i Kvabbe/Kebev (klik på billedet for stort format):


Lidt om Den unge Herbert:

Allerede i en ung alder var Herbert meget interesseret i forskning og videnskab. Hans interesse for bl.a. sonisk alkymi blev tidligt vakt og hans intense eksperimenteren kostede ham det meste af sin synsevne (og gjorde kommunen en børnehave fattigere). Således opmuntret gav han sig til at udføre forsøg på den førerhund, hans forældre forsynede ham med.

Herbert har siden hans første og eneste førerhunds alt for tidlige bortgang altid gået med sine karakteristiske kikkert-briller:

Til venstre: Billede af en meget ung Herbert, taget med hans hjemmelavede Herbertografiappart.

Det er en form for Pin-hole-kamera, som på indersiden er beklædt med sort hundepels.

herbert_von_hoerenschade.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1