Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


en_raekke_maerkelige_figurer_lavet_af_malertape_i_kaeldrene_omkring_stengade

Om en række mærkelige figurer i kældrene omkring Stengade

Stengade, København 2022

En gruppe forskere har opdaget en række mærkelige figurer lavet af malertape i kældrene omkring Stengade. Figurerne, der dækker vægge og loft i flere af kældrene, har vakt stor opmærksomhed blandt forskerne, da deres oprindelse og formål stadig er uklare.

Forskerne, der specialiserer sig i urbane legender 1) og hemmelige tegn, siger, at figurerne er unikke i deres udformning og indhold, og at de måske kan afsløre en hemmelig besked eller budskab. „De her figurer er virkelig mærkelige. De er lavet med en blanding af malertape og andre materialer, og de dækker vægge og lofter på en måde, der ligner en form for kode,“ udtaler forsker Jane Hansen.

For at tyde figurerne har forskerne anvendt en række teknikker, herunder digital scanning og computeranalyse. De har også samarbejdet med lokale eksperter og historikere for at undersøge områdets historie og kultur. Indtil videre har forskerne ikke fundet nogen entydig forklaring på, hvem der har lavet figurerne eller hvorfor de er blevet lavet.

Lokale beboere, der bor i nærheden af kældrene, siger, at de aldrig har hørt om nogen, der har lavet noget lignende i området før. „Jeg har boet her i mange år, og jeg har aldrig set noget så mærkeligt. Jeg ved ikke, hvad det betyder, men det ser virkelig ud som om, at der er en form for besked eller hemmelighed bag det,“ siger naboen Thomas Jensen.

Forskerne fortsætter deres undersøgelser og håber at afsløre mere om de mystiske figurer lavet af malertape i kældrene omkring Stengade. De opfordrer også andre, der har information om figurerne eller områdets historie, til at kontakte dem for at bidrage til deres undersøgelser.

Til venstre ses tre Forskere iført behørigt sikkerhedsudstyr, på vej ned i en Stengade-kælder.

De maner til stor forsigtighed, når man nærmer sig disse sære figurer!

Rådet er: kontakt straks nærmeste kvabbolog, hvis man i sin kælder finder noget, der svarer til beskrivelsen ovenfor.

Kontakt kan ske til Kvabbologisk Institut .

Husk at tydeligt oplyse „Stengade Tape“ ved henvendelsen.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet anonymt og fortroligt.

1)
„urbane legender“ ~ ca. dds. det danske begreb vandrehistorier
en_raekke_maerkelige_figurer_lavet_af_malertape_i_kaeldrene_omkring_stengade.txt · Sidst ændret: 2023/02/16 22:43 af kvabbe