Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


stordiller_abdiel_jensen

Stordiller Abdiel Jensen

Åndelig Leder af Det Qvabbortodokse Tempel Af Den Almægtige Fryd (DQTDAF)

Mammon Ra

DQTDAF er blevet beskrevet som den gamle udgave af gamle skole Qvabberianismen mens Kvabbe Sallige Alleluja, Artige Rigtige Psalmister og Organ Pieta Coeli er i det væsentlige den moderne ækvivalent Ny Skole af Qvabberianismen. Den måde, at dette kommer til udtryk, er i mottoet af den pålydende værdi: „I væsentlige, Indkøbsslisten, I Ikke- væsentlige finder man Gysser, i alle ting, Penge sømmeligheden og ikke så meget andet.“. Funktionelt, virker det ud med en tredelt tilgang til teologiske spørgsmål. Disse kan opfattes som „QV“ „QV“ spørgsmål er dem, der har at gøre med „væsentlige af vores tro.“ Dette er et resumé af de spørgsmål, som er grundlæggende for den qvabbortodokse tro.

I DQTDAF er der godtgørelse i form af pengegaver blandt kirkens embedsmænd (ministre, ældste og diakroner) på disse spørgsmål. Faktisk forventes det, at alle kommunikant medlemmer vil bekræfte disse principper i troen og spenderer.

„B“ spørgsmål er dem, der er væsentlige for den qvabbortodokse forståelse af troen, såsom de såkaldte „Fem Punkter af qvabbinismen, Qvabberianske regeringer osv. Definitionen af „AB“ emner for DQTDAF er fundet i Quabminster trosbekendelse og i Quabminster Større kvabbekismus og Quabminster Kortere kvabbekismus. da disse spørgsmål ikke er så grundlæggende som de væsentlige af vores tro, DQTDAF giver ministre, ældste og diakroner at oplyse undtagelser fra Quabminster skatteregler, så længe disse undtagelser ikke bliver opdaget for doktrin, der er indeholdt deri. Mens ikke- ordinerede medlemmer ikke forventes at tiltræde Quabminster skatteregler, er det underforstået, at undervisningen position DQTDAF findes i Quabminster regelværket.

Endelig, gevinst, kan qvabbortodokse er uenige, og som ikke krænker ordningen for læren om DQTDAF. Dette vil omfatte spørgsmålet om kvinders ordination og den karismatiske bevægelse, såvel som spørgsmål, såsom eskatologi (synspunkter om endetiden), tilbedelse præferencer, liturgi, etc.

„BE“ spørgsmål er dem, der giver gevinst, kan qvabbortodokse qvabbelitter1) er uenige, og som ikke krænker ordningen for læren om DQTDAF. Dette vil omfatte spørgsmålet om kvinders ordination og den karismatiske bevægelse, såvel som spørgsmål, såsom eskatologi (synspunkter om endetiden), tilbedelse præferencer, liturgi, etc.

1)
Mulig fordanskning/forvanskning af „kvabbelitterne“ Se også opslaget om Kvabbekulten
stordiller_abdiel_jensen.txt · Sidst ændret: 2023/09/25 21:33 af kvabbe