Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


mr._kwabley

Mr. Kwabley


Fornavn ukendt. Fødselsdato ukendt.

Data om denne person er idet hele taget sparsomme. Man mener, at han var medlem - muligvis et højtstående - af en Københavnsk Kvabbekult. „Mr.“ - altså den angelsaksiske forkortelse for „Mister“ og endelsen -ley i hans efternavn kan indikere, at ikke er indfødt købehavner. Det siger imidlertid ikke noget klart om, hvor han så kan komme fra.

Der foreligger brevveksling fra 1970'erne, primært med kvabbologerne Jaques Le Cable (den yngre) og J. M. C. V. Tour du Quab. En grafolog [kildeangivelse mangler] kan ud fra skriften anslå, at han på det tidspunkt er „en mand i sin bedste alder“, hvilket nok skal tolkes som, at han i hvert fald ikke var ganske ung. Mr. Kwabley kan derfor meget vel være i live endnu, men evt. under et andet navn.

Den Københavnske Kvabbekult, som Mr. Kwabley er (eller var) medlem af, kan være Thee Golden Quab, som vi heller ikke har mange oplysninger om. Det er muligt, at det er denne kult, der står bag værkerne „Kvabbala Denudata“, „The Kvabbalah Unveiled“ og „Kvabbalah Blah Blah Blah“, der alle tre er på engelsk. Mr. Kwabley, der kan være af engelsk oprindelse, eller i det mindste engelsk-talende kan således meget vel have været enten (med-)forfatter eller redaktør. De tre værker er uhyre sjældne og der går derfor længe mellem, at de udbydes til salg. Men ifølge et auktionskatalog fra Sotheby fra 1979, hvor de er katalogiseret, oplyses, at forfatter, trykkested og -år ikke fremgår.

Illustration fra „Kvabbalah Blah Blah Blah“. Klik for stort format


NOTE: Abbed Aborre Kvabley - med enkelt-V er fra den tidlige middelalder og har ikke noget med denne Mr. Kwabley at gøre. Så vidt vides.
Se nærmere Kvabbes Bog , 1. udg. - s. 20-22 vedr. førstnævnte abbed.

mr._kwabley.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1