Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


francois_mission

Francois Mission

Kvabbolog fra den Kvabbologiske Guldalder. F. 17. juli 1834 Asnières Lebour Saks - D. 27. maj 1904 Storm, Ibarselseland.

Vi ved ikke så meget om ham, ud over at han tog til Afrika i anden halvdel af 1800-tallet for at opspore eventuelle efterkommere og/eller levende dyrkere af Ecac Bakkeveen.

Der er dog en kort notits om Francois Mission i „L'enorme Dictionnaire Raisonné de L'Quab, des Quabbolouges et leurs Métiers“ (Éditeur Duplicateur Sprit & Amis - Paris 1900). Den bringer vi her i en ældre oversættelse:

Francois Mission er anerkendt i Paris i den sydafrikanske gruppes evangelium.

Har været begejstret med de evangeliske missioner i Paris (1854) (gift ægteskab eller parisisk missionærforening). Han er uddannet iujenkasalis i Sydafrika og blev udnævnt Zalesie Paris i 1857.

Den 26. februar 1861 giftede han Christ Mackintoshot i Cape Town, Sydafrika. Skotske baptistkirke, og hendes mand er fem år gammel. Selv hører prafakeyshan afrikansk missionær Robert Moffat, elsker at rode griseri steg til 14 arbejdede alle prædikanter og problemerne i ægteskabet. De har børn. Du er den nationale sekretær.

Sikarobi's heltidsmissionær er sygdom i samfundet, så han rejser til Ukraine i det område, hvor en brors dominerende Messias er ngesitsvana (= Kvabbe på Swahili).

Han er af den opfattelse, at Obama er partiet i Barotseland (i det nordlige Storbritannien). Missionærerne valgte mødet og den nye konge for skibet, men blyanter med det formål at støtte opførelsen af Seishishin Ebaroeslanvejen. Det forlod processen bag bevægelsen af den europæiske bevægelse fra 1880'erne og 1880'erne og andre basecoatartikler (formentlig Kvabbelitter?)

Endelig tog Francois Mission til Basselseland i 1884. Riget, der går ind i beklædningen og vejen, er den gamle konge, der er løbet væk og faldet. Kort efter at koden var i tæt kontakt med købmanden, konverterede de den libanesiske fornyelse.

Mellem 1886 og 1891 byggede Francois Mission stærke radiostationer.

Måske fandt den kontroversielle Bab-ekspedition en af disse stationer et århundrede senere og morsede derfra?

francois_mission.txt · Sidst ændret: 2023/01/03 17:29 af 127.0.0.1